BÖRJAR BLI SJUK..

Känner att jag börjar få feber är lite hängig och så..
på onsdag blir det fotbolls match och jag längtar redan, men hoppas att jag mår bättre än vad jag gör idag.
men jag ska börja göra i ordning för sängen och ta en alvedon. puss

..

Hej bloggen ! nu sitter jag här i skolan och väntar på att vi ska sluta. efter skolan kommer jag nog att vara med becca :)  nu har jag oxå fått min data tillbaka så kommer skriva mera nu . vi hörs lite senare . puss

puss

hejhej, förlåt att jag inte har bloggat på ett tag. men jag har faktiskt ett själ till det. min dator är på uppradering så att den ska bli bättre och sabbare :)
jag har varit i skolan idag och sen gått hem till cassandra . men nu är jag entligen hemma, men jag ska bara äta och sen ska jag till sandra och kolla på film :) jag måste be om ursäkt till henne för jag sa en taskig sak till henne idag och jag är ledsen för det. du ska veta att jag älskar dig !
i helgen ska jag träffa kompisar och förmodligen sova hemma hos Ivar (inte säkert). hör av er om ni vill träffas ! 
jag längtar verkligen tills imorgon för då är det fredag ! det känns som att den här veckan har varit så jäkla lång, har ingen aning varför?  

vad tycker ni att jag ska börja skriva om?
- mera persoliga saker? 
- mera om mina dagar?
- lägga in mer bilder? 
- eller ge ett annat förslag :)

 




















BILDER FRÅN HASSELA


HASSELA TIME !

Nu är det så att jag ska åka till hassela och jag väntar till min pappa ska komma och hämta upp mig och köra mig till ellen . Jag kommer att sakna mina vänner men jag ska ju bara vara borta i en helg , det är ju ingenting.
Min pappa fyllde år igår som jag hadre glömt bort .. jag könner att jag är en sån dålig dotter , jag har inte ens köpt en prisent.. ja´ja, jag får köpa en bort a i hassels istället. några tips vad jag kan köpa till min älskade pappa?
som tur är det att jag och ellen tar med en dator dit så vi kan berätta hur våra fanstiska dagar var varit :) tycker nästan synd om er som får stanna hemma .
igår jag var jag på fotbollsträningen och det känndes riktigt bra. fast jag inte är en sån bra spelare men iallafall . jag saknar mest elen på fotbollen som vanligt.. jag tycker att alla ska puscha henne till att komma tillbaka, för jag tror att alla saknar henne.
ha det så bra i sollentuna nu !

puss

hassela !

Hej alla blogg läsare! Nu har det gått ett tag sen jag bloggade senast.
Just nu sitter jag i skolan på en engelsa lekstion i datasalen, och jag fattar inte ett skit vad man ska göra, som vanligt. jag måste verkligen skärpa mig när det gäller skolarbete.
Imorgon åker jag till HASSELA !!! jag är verkligen taggad till det. och såklart åker jag dit med min bästavän ellen (http://ellenaudelius.blogg.se/) och hennes familj .
Jaja nu ska jag fortsätta med min tråkiga engelska.
puss



En gammal bil på mig och ellen. älskar henne otroligt mycket!

-

kommer inte att blogga på ett tag nu. puss och kram <3


RSS 2.0