14 !

NU BÖRJAR LIVET LEKA. MIN KVÄLL KOMMER INGEN ATT SLÅ !

1 dag kvar !


FYRA DAR KVAR TILL MIN FÖDELSE DAG, HURRA HURRA !


really miss the old times with you, and when you were yourself


SJUKLING..

Ligger hemma och är sjuk.. Jag som ville verkligen gå ut idag, skulle träffa Tim och några kmpisar till han. Men men, Både jag och mikaela är sjuka och ligger och äter glass och kollar på fotboll.
Men kanske blir jag frisk i morgon :) Ska sova en stund och kolla på fotboll.
puss
Jag väntar på min kamera då kommer det massa bilder !

PRUTT !

Än en gång jag gör er besvikna. Men ikväll kommer jag att gå hem till Tims kompis Johan och vara där med några, Mikaelaföljer såklart med :) ska fixa mig lite och sedan sk ajag röra mig. Puss


FEST

Ni som vill komma på min fest skriv i kommentarerna ert namn och telefon nummer. för jag kommer att ha en lista vilka som kommer in eller inte.
Så får ni se om man kommer eller inte.
Skriver senast på fredag vilka som kommer att komma !
Ha en trevlig dag ! puss


HEM HEM HEM HEM... !

LÄNGTAR BARA HEM ! Saknar mina fantastiska vänner, familj, allt ! Har det så jävla tråkigt här !
Jag längtar verkligen efter Ellen,Mikaela,Helena,Linnea,Moa och Sandra ! och många andra också men verkligen dom.

Som kanske alla vet så fyller jag år nästa söndag och jag ska fira den ordenkligt. Kommer först att åka in till stan med mina närmaste vänner och käka på en resturang (kinaresturang) efter det så har jag hyrt en lokal och massa ska komma dit ! Ser verkligen fram imot det ! och innan det så kommer jag gå till en frisör som kommer att fixa mitt hår och senare köpa skor oh kläder till det. Hoppas att Ellen och Mikaela följer med och hjälper mig !
ÅHHHH VAD DET KOMMAR ATT BLI BRA ! Hoppas jag får en kamera av min mamma som jag har tjatat på poch då kommer det verkligen bli massa MASSA bilder verkligen !

Idag ska jag åka och fixa mina naglar hos en tjej :) kommer lägga in bilder när jag har kommit hem och så.
puss

OJJ

Nu måste jag verkligen skärpa mig. Jag lovar att jag ska bättra mig och jag måste verkligen blogga !

Mitt sommarlov har börjat och jag är ganska nere för att jag är borta i Karlskoga och firar min barndomskompis student. Sulle häldre varit hemma och firat den med mina närmaste kompisar.  Men jag klara väll mig hoppas jag. Kommer ändå bara vara här tills på söndag. Den bättre saken är att jag kanske ska träffa Jimmy här, håller på att chatta med han nu om att vi kanske ska träffas :)
Kanske hörs lite senare om jag får låna Sofies data.
puss


Förlåt

Okej nu måste jag ta tag i mitt förflutna och gå vidare. Pallar inte ta den skit av alla som jag får. Men jag ska bättra mig hemma, skola och bland kompisar.

Sitter hemma och Cassandra just nu och har suttit vid ravan hela dagen. Mycket trevlig. Det har varit jag, Cassandra, Sandra, Paulina, Anna, Rebecca, Sabina, Moa och Jocke. Är väldig trött efter dagen och måste vara uppvilad tills imorgon för ska till grönan med hela klassen. Har till och med sov morgon till 10.30 !
Ska gå och borsa tänderna och fixa mig lite innan jag hoppar i sängen.
Puss


RSS 2.0